Urban hike

Weer een luie ochtend. In de bus waren we altijd al langzame starters, maar nu helemaal. Op internet zien we dat het schip voor verscheping van de bus halverwege het Panama Kanaal is. Eind van de ochtend gaan we de stad in. Op zoek naar een bank waar we Colones kunnen wisselen. Moet makkelijk lukken, denken we, want Panama City heeft ontzettend veel banken.

Bij een wisselkantoor is de koers bijzonder slecht, dus we zien er van af. De bank van Costa Rica, dé plek om Colones te wisselen zou je denken, blijkt alleen een kantoor te zijn. Die Colones moeten maar mee naar Nederland. Ondertussen leggen we behoorlijk wat kilometers af in de stad. En dat in de hitte. In winkelcentra zoeken we naar een bioscoop waar films in het Engels vertoond worden. Ook daar doen ze niet aan, tenminste niet ’s middags. In die winkelcentra is het wel lekker koel. We lunchen op het terras in een overdekt winkelcentrum. Dan weer terug naar het hotel. In 16 maanden hebben we nauwelijks TV gekeken. Dus halen we dat flink in op onze kamer. Het schip is ’s avonds in de haven van Manzanillo aangekomen. Zou de bus er al op staan?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s