Back to the city

’s Morgens regent het keihard. Vaak is een tropische bui kort en hevig, maar nu blijft het maar gieten. Om 8 uur zitten we aan een zeer uitgebreid ontbijt op het overdekte terras. We zouden vandaag met Sandra, de Duitse eigenaresse, een jungle tour maken. Maar het is veel te nat. Dus besluiten we te vertrekken. Sowieso vinden we het een raar stel die eigenaren, ze lijken wel ruzie te hebben. De was is nog nat, dus die moet later maar drogen. In ruim een uur rijden we naar de hoofdweg. Daar zit een McDonalds, dan kunnen we daar internetten en een hotelkamer boeken in Panama City. Vreemd genoeg is hier wel internet, maar geven ze het password niet aan klanten. Nou ja, dan maar weer verder. Omdat onze huurauto een pas voor tol op de snelweg heeft, zijn we zo in de city. Bij het enorm grote overdekte winkelcentrum waar we eerder waren boeken we een kamer via internet. En we gaan even shoppen. Eén van de grootste winkelcentra waar we ooit geweest zijn. Omdat onze tablet stuk is zoeken we voor een goedkoop exemplaar. We zijn immers nog een week in de stad. Zestien maanden in een klein busje wonen kunnen we prima, maar samen met 1 computer is geen succes. We zijn geslaagd, dus na wat boodschappen op naar de hotelkamer. Het is een soort appartement, eigen keuken en veel ruimte. De bus past er wel zes keer in. Kunnen we langzaam weer wennen aan wonen in een normaal huis. We willen hier een week blijven, totdat we naar Nederland vliegen. ’s Middags en ’s avonds relaxen we op de hotelkamer. De was kan in de droger hier. Goed internet en Engelstalige TV. Ook als het weer slecht blijft hoeven we ons niet te vervelen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s