Spik en span

Vroeg op, want we moeten flink aan de slag. De bus moet schoon voor verscheping. Dus alles moet er uit, schoon en er weer in. Afwachten wat het weer doet, want als het gaat regenen wordt het lastig. We regelen eerst een kamer, zodat we bagage voor de komende 10 dagen zonder bus weg kunnen zetten. 

Toch weer veel troepjes verzameld, na 16 maanden wonen in de bus. Zakken vol gooien we weg. En we maken een tas met spullen die niet mee mogen op de boot of die we niet meer nodig hebben. Aan de dame die het hotel runt biedt Lesley deze tas aan. Ja hoor, dat wil ze wel hebben. Van primus-gas tot baking soda. Er komt een groep Amerikanen aan, die hier overdag komt filmen voor een tour operator. Die willen natuurlijk ales weten over de bus en de reis. Geinig. We eten snel een boterham en hup weer verder. Van 8 tot 5 zijn we bezig. Super mazzel met het weer, want het is de hele dag droog. Als laatste plastic over het matras en de kussens. Op onze kamer eerst maar even liggen en een beetje buizen. ’s Avonds eten we in het restaurant, inmiddels zijn we niet meer alleen, er is ook een gezin. Na het eten weer een beetje TV kijken. We zijn stuk. En morgen weer vroeg op en naar de haven.  

 

{flickr photo=28578580936}

Klaar voor verscheping.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s