Nispero zoo

Wat een lekkere rustige camping. ’s Morgens ontbijten we en zetten we de printer op voor wat administratie. Het internet valt uit, dus dat is een mooie stimulans om er op uit te gaan. Af en toe miezert het, dan weer schijnt de zon. We lopen naar Nispero Zoo, zo’n 1,5 km vanuit het plaatsje. Het is een botanische tuin gecombineerd met een dierentuintje.

Veel mensen op zaterdag en we horen opvallend veel Nederlands. De kooien zijn wel een beetje klein, maar het is een leuk park. Veel vogels, een tapir, een jaguar en een paar apen. Gerhard voert de aapjes met verzamelde maiskorrels, die andere voerders hebben laten vallen (zeg maar zoals buksjek). Lekker goedkoop. Terug in het plaatsje halen we wat boodschappen en lunchen we in het restaurant naast de camping. Terug bij de palapa regent het af en toe weer. Geeft niks, boek erbij en in de hangmat. De Amerikaanse oude heer waar we gisteren mee gepraat hebben is er ook weer. Hij zit op de praatstoel, en Lesley vindt het wel gezellig. Pak een stoel erbij, zegt ie. Leuk, hoor. Nu zitten we in de bus met de deuren open, heerlijke temperatuur. En de orde is hersteld: internet doet het weer. 

{flickr photo=28425176951}{flickr photo=28471180396}

Aapjes voeren – Wat zijn dit voor ’n martelwerktuigen? Gynaecoloog in dierentuin?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s