Zen in El Valle

’s Morgens ontbijten we buiten in de zon. Snel van genieten, want er is slecht weer voorspeld. Meteen maar zwemmen. Leuk zwembad met Buddha beelden. Langzaam betrekt het, dus gaan we onder de palapa zitten. Ontzettend goed internet, dus we lezen flink bij en doen nog wat research. Halverwege de dag begint het te regenen, eerst een beetje, dan plenst het enorm.

We staan net te kletsen met een Amerikaan die hier woont. Je kunt elkaar nauwelijks verstaan. Hij geeft nog een tip voor een goede steak in Panama City. Klinkt lekker, want we kunnen haast geen kip meer zien. De dakgoten lopen schuin af in het zwembad. Slim gedaan, maar het regent nu zo hard dat het zwembad overstroomt. Dus laat men er wat water uit lopen. De hele dag doen we niks. Lekker relaxen. We zijn helemaal zen.

 

{flickr photo=27876010574}

Uitzicht vanuit de bus – palapa en zwembad in de regen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s