Dagje rijden

Het is grijs weer als we opstaan. Dus hangen we een beetje in de bus. Lekker rustig aan, geen plannen vandaag, behalve rijden. Eind van de ochtend vertrekken we naar het noorden. De afstand valt wel mee, maar het gaat niet zo snel. Bochtige weg. In Chitre halen we wat boodschappen en nog maar eens een warme kip voor de lunch.

Na lunch in de bus rijden we verder via de Panamerican Highway. Af en toe regen, saaie weg. We gaan de bergen weer in, dus volgen we de navigatie voor de afslag naar Elle Valle. Het blijkt achteraf niet echt een hoofdweg te zijn. We rijden over smalle super steile wegen, heuvel op heuvel af. Het lijkt wel een achtbaan. Af en toe terugschakelen en naar de top kruipen. Nu is de weg niet saai meer. Eind van de middag zijn we in El Valle bij een hostel met een groot grasveld. Leuke tent, we krijgen eerst een rondleiding. Dan gaan we onder de grote palapa bij het zwembad in de hangmatten liggen lezen. Een dag geen hangmat is een dag niet geleefd. ’s Avonds eten we in de bus, want het is al vroeg fris. Lekkere temperatuur om te slapen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s