Boca Brava

’s Morgens gaan we naar Boca Brava, een eilandje dat vlak voor de kust ligt. Er vaart een lancha (klein bootje) als ferry naartoe voor $1 per persoon. Aan de overkant lopen we langs boerderijen. We zijn op zoek naar een hotel, waar hiking trails zijn en waar je kayaks kunt huren. Maar we hebben geen kaart van het eiland en ze doen ook niet aan wegwijzers. Verschillende paden proberen we, maar geen hotel te zien. Een man met een pickup rijdt het pad op, dus daar vragen we het aan. Geen idee in welke taal hij antwoord gaf, hij wijst in een richting en we begrijpen dat we maar weer terug richting lancha moeten. Na nog wat proberen geven we het op; waarschijnlijk is het hotel niet over de weg te bereiken. Nou ja, het was een leuke hike. Terug aan het vasteland lopen we naar een hotel buiten het plaatsje, op een heuvel. Hier is een restaurant met geweldig uitzicht. Best een chique tent, zou mooi zijn als je hier kunt kamperen. Maar bij navraag blijkt dat dat niet mag. Wel lekker gegeten. 

Vroeg in de middag zijn we weer terug bij de bus. Hangmattentijd. Nog even wat administratie doen en weer lekker lezen. We verslinden boeken. De hele dag is het bewolkt en droog geweest. ’s Avonds valt er een enorme bui, met bakken uit de hemel met onweer. Gerhard rent naar de bus om de ramen te sluiten. Als we naar bed gaan komen we er achter dat we de bergschoenen nog te drogen hadden gezet op de treeplank achter. Helemaal volgelopen. Haha. Kijken hoe snel we die droog krijgen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s