Golfito

Even een beetje uitslapen na dat vroege opstaan van gisteren. Wel waren we vergeten de wekker uit te zetten, dus ging die om 5 uur weer af. Gewoon omdraaien en doorslapen. De hele ochtend doen we lekker rustig aan, nog even in de hangmatten internetten en wat kletsen met deze en gene. In het dorp halen we nog wat boodschappen en dan gaan we weer rijden. We hebben via internet veel onderzoek gedaan naar bestemmingen die we vorige keer niet gezien hebben in Costa Rica. Helaas blijkt veel daarvan in het regenseizoen nauwelijks bereikbaar te zijn en zeker niet met onze bus. Jammer, maar niks aan te doen. Dus slaan we dat over, misschien een volgende keer. We rijden naar een camping bij Golfito. Mooi groen terrein met agouti’s en schattige Titi aapjes, mini aapjes met een oranje ruggetje. Als we aankomen voert de eigenaresse ze net bananen. Naast onze bus staat een schuurtje, waarin een oudere Duitse man woont. Hij houdt wat toezicht als de Zwitserse baas er niet is. En hij heeft een enorm rood dik onderbeen. Van gif, maar we begrijpen niet waar dat door komt. Hij gaat weer in zijn schuur zitten, been omhoog. De hele middag zitten we lekker buiten te relaxen en de grensovergang voor te bereiden. We eten nog buiten, maar gaan vanwege de muggen daarna naar binnen. Ons bliksembezoek aan Costa Rica zit er alweer op. Morgen: Panama!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s