Lazy at the lake

We blijven nog een dag bij Lago de Apoyo, dus installeren we ons na een duik in het meer al vroeg in de strandstoelen. Het water is 27 graden, het hele jaar door. Het is eigenlijk geen meer, maar een met water gevulde krater van een uitgestorven vulkaan. Het is mooi weer en er is veel te zien. Het hostel is best druk en er zijn daggasten vanuit Granada. Wij lezen lekker. Eind van de dag waagt Lesley zich nog even aan kayakken; hard werken op de golfslag. ’s Avonds zitten we aan een picknicktafel achter het parkeerterrein waar de bus staat. Connie en Shamyl komen er ook bij zitten. We koken ieder apart, maar eten samen en zitten nu samen te internetten en researchen. Lekker ontspannen dagje. Morgen weer naar de stad. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s