Pulhapanzak

’s Morgens doen we lekker rustig aan, beetje schoonmaken. Gisteravond hebben we Uwe en Kathrin uit Duitsland en Raymonde en Thomie uit Zwitserland ontmoet. We kletsen nog wat en zwaaien Uwe en Kathrin uit, die naar het noorden rijden. Wij rijden naar Pulhapanzak, een waterval. Omdat het zondag is, zijn er veel families die hier zwemmen en picknicken. Klein kijkje, maar mooi. Op de parkeerplaats lunchen we in de bus. Een lokale bus-chauffeur vindt onze bus mooi en wil wel even Engels praten. Zijn vader had ook een Mercedes. Terug op de camping zitten we lekker in de schaduw te lezen. Thomie komt met de wegenkaart, want hij wil checken waar ze naartoe moeten gaan; zij rijden naar Mexico en vliegen dan voor een paar wegen naar huis. Wij geven onze campingboeken voor Mexico aan hen. En we wisselen onze laatste Guatemalan Quetzales tegen Lempiras. ’s Avonds internetten we en eten we wat bij het restaurant van de brouwerij. We zitten aan tafel bij andere reizigers, backbackers van alle leeftijden die ook lang op reis zijn. Goed lopende tent hier. Morgen weer een klein stukje rijden.  

{flickr photo=27503300180}

Spierballen bij de waterval – wij doen even niet mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s