Lovely Antigua

We zijn niet al te vroeg op en voor je het weet staan we weer met alle overlanders te kletsen. Al met al gaan we laat in de ochtend pas de stad verkennen met Birger en Chris. We hebben mazzel, want het is droog. Antigua is een mooie koloniale stad, veel kerken en oude gebouwen. Meer toeristen dan op andere plekken en dus ook veel mensen die van alles aan je willen verkopen. We slenteren met z’n vieren door de straten. Op een dakterras gaan we lekker lunchen. Daarna weer verder op stap. Kerken zijn mooi versierd voor een kerkelijk feest aanstaande maandag. We klimmen naar een uitzichtpunt op een heuvel, je kunt de stad zien en op de achtergrond de vulkaan, die net even achter de wolken vandaag komt. Nog even schuilen voor een bui met koffie en later een klein beetje internetten bij een McDonalds met een mooie grote binnentuin. Terug bij de camping hebben we weer een gezellige avond in de camper van Birger en Chris. Mooie stad.

{flickr photo=27591339836}{flickr photo=27016031513}

Mooie jurk voor sweet 15 – Jongen speelt schildpad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s