Regen in Panajachel

’s Morgens is het nog even droog, maar het is al erg bewolkt. Om 9 uur gaat het regenen. Je kunt de vulkanen aan de overkant van het meer niet meer zien. Wij lezen nog wat in de bus. Halverwege de ochtend lopen we naar het centrum, voor het eerst sinds ruim een jaar hebben we de regenponcho’s aan.

De was geven we af bij de lavanderia. Daarna drinken we uitgebreid koffie op een overdekt terras op de eerste verdieping. Lekker snel internet, dus we skypen uitgebreid. Voor de lunch lopen we een klein stukje verder het straatje in. Weer een overdekt terras. Na de lunch nog een rondje door het plaatsje. Het miezert nog wat en de vulkanen zijn weer zichtbaar. Nog maar weer even terug naar de tent met het goede internet, nu aan de thee. Eind van de middag gaan we weer naar de camping. We zitten buiten zolang het kan. Daarna weer met een boek naar binnen. En ook op zo’n regenachtige dag vermaken we ons prima. 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s