Flores

We hebben geen grote plannen voor vandaag. Het belooft weer een hete dag te worden, dus installeren we ons in de hangmatten onder de palapa met uitzicht op Flores en het meer. Beetje lezen en researchen om de route uit te stippelen. ’s Middags lopen we de berg af naar het water, waar we een motorbootje nemen, een soort ferry, voor 55 cent per persoon.

Het bootje zet ons af in Flores. Het is een toeristisch plaatsje met veel restaurantjes, maar momenteel weinig toeristen. Wij gaan eten bij Il Terrazzo, Italiaans op een overdekt dakterras. Het voelt als Italië, zo aan het meer. En het eten smaakt ook echt mediterraans. Heerlijk, maar veel. Nog even een rondje door het stadje en dan nemen we het bootje terug. Heuvel op, hangmat in. Lekker relaxt. ’s Avonds drinken we wat op het terras. Beetje kletsen met een Nederlands stel en een Engelse. Niks aan de hand dagje. Morgen weer een stukje verder rijden.

 

{flickr photo=27179324612}

Kikkertje op het terras

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s