Hammock time

Het stel uit Quebec heeft veel fruit gesneden en vraagt of we wat komen eten. Lekker gezond ontbijtje. Ze worden even later opgehaald door 3 Amerikanen met een huurauto, op weg naar Caye Caulker. Wij hebben geen wilde plannen vandaag. Al vroeg installeren we ons onder de palapa in de hangmatten.

Boek erbij, maar van lezen komt nauwelijks. De electriciteitskabel op de camping wordt uitgegraven en in de bomen gehangen. Dus komt er een graafmachine aan te pas en moet er halverwege een langere ladder gehaald worden. Een jongen klimt met slippers op de ladder en laat ze halverwege toch maar naar beneden vallen. Ongezekerd zit hij op een tak met een machete een andere tak weg te hakken. Spannend, daar kan geen boek tegen op. ’s Middags lopen we een rondje over de Farmers Market. Bij een warm aanbevolen restaurantje, zowel door het stel uit Quebec als de Lonely Planet, eten we heerlijke lamsburgers. Twee veel te grote heerlijke ijskoffies toe. Nog wat boodschappen en dan weer terug naar de hangmatten om uit te buiken. Ze zijn nog druk bezig met die kabel. Als het donker wordt is het klaar en gaat de stroom er weer op. Good show. Nu doet internet het ook weer. Inmiddels zijn we verplaatst van de hangmatten naar de stoelen voor de bus. Nog maximaal genieten van de koelere temperatuur buiten, want in de bus blijft het maar heet. Morgen vroeg op voor het toertje. We zijn er helemaal klaar voor en na vandaag in ieder geval maximaal uitgerust.

{flickr photo=26555517064}{flickr photo=27128169816}

Live entertainment vanuit de hangmat: uitgraven electriciteitskabel en ophangen in de bomen. Ongezekerd op een tak met een machete takken weghakken. Klus geslaagd, gelukkig geen gewonden. Good show!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s