Peaceful Placencia

Na het ontbijt gaan we snorkelen. Er zijn veel wolken en er is niet veel te zien. Dus gaan we met een boek aan het strand zitten. Er worden kussens gebracht voor de ligstoelen. Later krijgen we een kokosnoot met een rietje en een parasolletje. Lekker. De hele ochtend relaxen we, telkens een beetje schuiven, zodat we in de schaduw van een palm zitten. Op het balkon van de eerste verdieping gaan we lunchen en skypen. ’s Middags verruilen we de ligbedden voor een hangmat. Inmiddels is er nog een camper aangekomen en we blijken hen te kennen van Cancun; Connie uit Denemarken en Shaeman uit Australië. Eind van de middag is het tijd voor afkoelen in het zwembad. Een derde overlander is aangekomen, Josh en Jenna uit Virginia, USA. Dus wisselen we met z’n zessen verhalen uit in het zwembad. En we blijken dezelfde mensen te kennen. Leuk, want we hebben al een tijd geen overlanders ontmoet. We zijn dus niet de enige die zo laat nog naar het zuiden rijden. ’s Avonds zitten we nog wat buiten te kletsen met Josh en Jenna. Vroeg naar bed in de hitte. Voor vannacht is er 29 graden voorspeld. Pff.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s