Lazy bums @ Laguna Bacalar

We blijven nog een dag hier. Dus zitten we al vroeg buiten te kijken naar het meer. De zon moet nog door de wolken branden en dan verschijnen de kleuren. Om de beurt in de hangmat of op een stoel. Lekker lezen, af en toe kijken naar het meer en kleuren tellen (zijn het er wel 7). De hele dag komen er bootjes langs met toeristen, om de cenote in het meer te bekijken en de stromatolites (een soort rotsen van micro-organismen met zand). Wij kunnen dit allemaal vanaf de kant bekijken. We nemen nog even een duik met de snorkels, maar een paar visjes te zien. Dan weer terug naar de boeken en de hangmat. De hele dag zijn we niet verder dan 30 meter van de bus geweest. Aangename verrassing: eind van de dag is de waterdruk weer terug en kun je gewoon de WC doortrekken. Scheelt weer een emmer water scheppen uit het meer. De dag is zo voorbij, blijkbaar zijn we inmiddels heel goed in niks doen. Lazy bums!

{flickr photo=26100901093}

Biggetje van de camping komt even kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s