Van snorkel naar hangmat

Rond half acht wakker, brandende zon op de bus. Soms denken we dat onze lichamen wennen aan het warme weer. Tot het weer een paar graden warmer is. Luxeprobleem. Na het ontbijt spannen we een zeil van de bus naar een paal om wat schaduw te maken, nu de luifel stuk is. Dan meteen naar het strand om te snorkelen.

De zee is iets wilder dan gisteren, maar omdat het zo ondiep is kun je nog steeds veel zien. Daarna installeren we ons in hangmatten onder een palapa. Aan het strand staat er een briesje. Lekker. De hele dag doen we niet anders; van snorkelen naar hangmat en dan weer snorkelen. We lunchen bij de bus, maar dat is veel te heet. De bus staat achter hutjes, zo’n 30 meter van de zee, maar er is geen wind. Dus terug naar de hangmat. En de snorkel. Eind van de middag is het aangenamer bij de bus. We eten rond de schemer, beetje onrustig vanwege de insekten. Nog maar even langs de zee lopen, want in de wind zijn geen insekten. En nog maar weer even in een hangmat. Pas laat naar bed, om optimaal te genieten van de koelere avond. Wat een lui leven.

{flickr photo=26574993212}{flickr photo=26668080475}{flickr photo=26063937523}

Knap stel … die vissen dan. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s