Planning service the Mexican way

Uitgeslapen, want we lagen laat in bed gisteren. Bovendien hadden we muggen in de bus, dus Lesley is nog 2 uur lang op jacht geweest. Uiteindelijk de ventilator aangezet, want muggen houden niet van wind. Korte nacht dus, beetje brak. ’s Morgens bellen we met Asael van de garage. Even informeren hoe het staat met de nieuwe banden. Hij moet er nog voor bellen, druk, druk, druk. Dus het is nog niet duidelijk wanneer die er zijn. En met de nieuwe remschijven heeft ie nog geen vorderingen gemaakt. Hij heeft Mercedes Cancun gebeld, daar konden ze ‘m niet helpen. Dat wisten we al, want daar hadden we zelf ook al naar gevraagd toen we er waren. Tja, het gaat anders dan in Nederland, kwestie van geduld. Parallel starten we alvast plan B op; we skypen met de hulptroepen in Nederland om te kijken of remschijven te bestellen zijn.

We brengen de was weg, doen nog eens boodschappen en gaat uit lunchen. Terug bij de camping nemen we een duik in het zwembad om af te koelen. Als we daarna de email checken is er een mailtje van Asael. We worden morgen om 9 uur verwacht voor nieuwe banden. Verrassend. Dus moeten we opeens nog aan de bak, want het reservewiel moet van het dak. Inmiddels zijn we daar aardig getraind in, maar het is wel even een klusje. We overwegen nog om laat in de middag naar Playa del Carmen te rijden, zodat we er alvast zijn. Maar we besluiten nog even te relaxen. Vroeg naar bed en de wekker zetten, zodat we morgen vroeg naar Playa kunnen rijden.

{flickr photo=26410077785}

Plotseling druk: watertank vullen, band van het dak, fietsen inpakken. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s