Shopping in Cancun

’s Morgens doen we rustig aan. Nog even maximaal profiteren van top internet, dus skypen we flink. Lesley maakt nog een praatje met de Amerikaanse lerares van de Mexicaanse schoolklas die hier nu is. En we maken een filmpje om het vreemde geluid op te nemen bij stationair draaien. Wij zijn er aan gewend, maar de bij de garage in Playa vonden ze het vreemd. We mailen het filmpje naar Martijn, van wie we de bus gekocht hebben, om te checken of dit geluid vaker voorkomt bij ons type bus. Rond 12 uur gaan we pas weg. Richting Cancun wordt het drukker op de weg. Veel resorts en reclameborden. Ten zuiden van Cancun zit de Mercedes garage. Even checken of het in Merida bestelde oliefilter er is. En ja hoor, het is er. We twijfelen wel of het exact de juiste is (geen origineel onderdeel), maar ach, dan hebben we wat extra. En we kunnen hier 24V reservelampjes kopen. In het centrum van Cancun gaan naar een groot overdekt winkelcentrum. Wat een luxe, het komt Amerikaans over. In de foodcourt lunchen we met taco’s. Dan op zoek naar een nieuwe zekering voor de Volt-converter. Valt niet mee, we worden doorverwezen naar een vestiging in het centrum. Dus rijden we daar naartoe. Ze hebben geen zekeringen van 2 Amp, wel van 3. Dan die maar, dan hebben we wat. Bij een enorme Walmart doen we boodschappen. Ook meteen maar shirts en een nieuwe tankini gekocht, want na een jaar slijt er wel eens wat. Eind van de middag zijn we bij de camping, net boven Cancun. Eerst maar afkoelen in het zwembad waarvan de ombouw op een piramide lijkt. We testen de Volt-converter, maar met die 3 Amp zekering geeft deze i.p.v. 220 Volt zelfs 250 Volt door. Dat durven we niet aan. Dus moeten we morgen weer shoppen; we zijn er maar druk mee. We horen er dan wel helemaal bij, want in Cancun hoor je te shoppen (normaal gesproken niet voor zekeringen natuurlijk).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s