Xpu-Ha

Pfff, wat een plakkerig weer, alles is klam. We hadden vannacht de deuren open, maar het ging regenen. Dus moesten we er uit om de stoelen op te bergen en de boel af te breken. Vanochtend is het weer bewolkt. We lezen en researchen wat na het ontbijt en gaan laat in de ochtend zwemmen in zee.

Net als we een duik nemen zijn de wolken zwart en begint het zachtjes te regenen. Terug bij de bus zetten we de luifel schuin, zodat de regen eraf loopt. Best lekker zo’n frisse bui, de temperatuur daalt zo een paar graden. Af en aan regent het behoorlijk. Laat in de middag is het droog. Ansje en haar man Jerry komen bij ons zitten met een drankje, chips en guacamole. Visite. Zij hebben in het verleden veel gereisd in Midden Amerika, dus hebben veel verhalen. Af en toe even een woordje Nederlands met Ansje. Gezellig. We komen er achter dat onze klokken verkeerd staan; de staat Quintana Roo zit in een andere tijdzone, maar doet weer niet aan zomertijd. In de vroege avond maken we nog even een strandwandeling. Verderop zit een sjiek hotel, tafeltjes zijn gedekt op het strand, mensen zitten aan een drankje. Wij maken zelf wat te eten bij de bus. Nu genieten we buiten van de koelere lucht met een klein briesje. Straks pakken we de spullen wel in, want er is nog regen voorspeld. We hadden nog een paar klusjes te doen, maar er is niet van gekomen. Druk, druk, druk met niks doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s