Pasen in Chelem

Net als we slapen gaat om half 12 de Karaoke machine aan. Gelukkig houdt het zingen na een paar nummers op, maar de muziek blijft aan tot half 2. Pasen in Mexico gaat gepaard met flink wat decibellen. Toch zijn we vroeg op. Weer wat lezen in de schaduw. Gisteren is er een Duits VW busje aangekomen en Katrin komt kletsen. Ze spreekt Nederlands, want ze heeft een jaar in Nederland gewoond. Later komt haar man ook nog praten. Zij gaan ook nog naar Belize en Guatamala, maar daarna weer terug naar het Noorden. We nemen afscheid en wij installeren ons weer in de schaduw met een boek. Rond lunchtijd lopen we naar het centrum. Het strand is hier smal, maar ook weer helemaal vol. Lekker dicht op elkaar, onder parasol of zeil. Een blok terug gaan we lunchen op een overdekt terras. Ook hier krijg je na het bestellen allerlei hapjes. En we eten weer ceviche; zeevruchten in citroensap is het lekkerst met die warmte. Terug bij de camping pakken we de boeken weer. De Duitse Claudia komt aan, alleen in een stoere landcruiser. In het zwembad op de camping is het ontzettend druk. Veel kinderen die lekker spetteren. En geen muziek, dus dat is heerlijk rustig. Het is iets koeler dan gisteren. Inmiddels zijn we wel uitgerelaxt. Morgen weer op pad.

{flickr photo=26000337072}{flickr photo=26000447402}

Lesley houdt de Nederlandse Paastraditie in ere

{flickr photo=26067117926}{flickr photo=25488328494}

Kerkdienst in open lucht en BBQ Mexico-style (geen Weber)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s