Campeche

Het is ’s morgens nog lekker koel. Eigenlijk wilden we vroeg weg, maar we zijn een beetje lui. Nog wat administratie en dan pakken we in. In 2,5 uur rijden we naar Campeche. Het eerste stuk langs de turquoise zee rond Laguna de Terminos. Even later is ze zee blauw. Voor een groot deel rijden we weer op tolwegen, dat schiet lekker op.

Voor een late lunch rijden we langs de kust, op zoeknaar een restaurant. We vinden een groot overdekt terras aan het water. Veel gasten en veel obers. Het restaurant zit tegenover het Holiday Inn. Sjieke boel dus voor Mexicaanse begrippen, met bijbehorende prijzen. Maar erg lekker. En er komen eerst allemaal hapjes op tafel. Gezellig. Na de lunch rijden we door de stad naar de camping. Die zit bij een hotel. Geen gast te zien, we staan weer alleen. Een verveelde tiener checkt ons in. Als we rondlopen op het terrein op zoek naar een mooi plekje spreekt een man ons aan. Waarschijnlijk de eigenaar. Hij loopt met ons mee de heuvel op. Perfect, want nu staan we wat verder van de drukke weg. Het is hier weer enorm heet, dus nemen we een duik in het zwembad. Verder een beetje relaxen. Als we bij de bus zitten en een broodje eten wordt er in een wijk verder druk geoefend met trommels en trompetten. Het blijft nog bij oefenen. Nu even een poging tot internetten bij het zwembad. Lange broek aan, want er zijn best wat muggen. Morgen gaan we de stad bekijken.

{flickr photo=25718478040}

Angry bird op camping 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s