Home improvement

Vandaag staat in het teken van klussen. Gerhard klimt op het dak met de flexibele kit om de mogelijke lekkagepunten te dichten. De kit die we in Nederland gesmeerd hebben is een beetje afgebrokkeld. Lesley houdt grote schoonmaak in de bus. Samen halen we de koelkast eruit. Ontstoffen en kijken waarom deze zoveel geluid maakt de laatste tijd. Beetje buigen aan een buisje en het geluid is weg. Een reden van de stroomstoring van een paar dagen geleden kunnen we niet vinden, waarschijnlijk was de accu te leeg. De hele ochtend zijn we bezig. Gelukkig is het hier niet zo heet, graad of 24 een een briesje. ’s Middags beetje lezen en relaxen in de schaduw. Net buiten het hek op het smalle strandje is het druk, dus we hebben veel te zien. Andersom zitten die Mexicanen misschien wel naar ons te kijken, twee van die witte types met een hek er omheen; Gringo zoo. Op de camping zien we een grote iguana lopen. Hij klimt behendig in een boom. ’s Avonds eten we op het terras van het restaurant. We zijn de hele dag het terrein niet af geweest. Lekker dagje. Morgen weer een stukje rijden.

{flickr photo=25697460680}
Benen op touwlader

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s