Doing nada

Vanmorgen gaat het al een stuk beter dan gisteren met de gezondheid. Maar we houden nog een rustdagje om aan te sterken. Dus zetten we de hangmat weer op. Manfred en Dagmar komen afscheid nemen en bekijken de bus, als inspiratie voor een volgend voertuig. We internetten en lezen in de schaduw.

De warmte lijkt al wat te wennen. Gelukkig wordt er weer wat gegeten, zodat de slappigheid verdwijnt. We doen niks en de dag vliegt toch voorbij. Eind van de middag spot Lesley een paar brulapen op de camping. Ze hebben geen tijd om te brullen, want ze eten blaadjes. Het wordt wat drukker met campinggasten, vanwege het weekend en Semana Santa. Dit is paasvakantie in Mexico, die een dag of 15 duurt. De temperatuur is nu heerlijk buiten. Wel we luisteren al de derde avond op rij naar dezelfde live-artiest met telkens hetzelfde repertoire. Na 10 uur komt nog een familie van 12 man pal naast ons tenten opzetten. Interessant.

 

{flickr photo=25289345404}

Wie zit daar achter het gordijn? Flinke jongen, zeker 10 cm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s