Ziek dagje in Palenque

We hebben de wekker gezet, om vroeg naar de tempels te gaan. Al veel eerder zijn we wakker, slecht geslapen door de warmte. Lesley was al eerder slap, nu is Gerhard ziek. Maag, darm en algehele malaise. Vandaag geen tempels voor ons, maar hangmat en stoel in de schaduw. Zo weinig mogelijk bewegen. Behalve richting toiletgebouw. Er zijn slechtere plekken om ziek te zijn, want de camping is fijn. We lezen, internetten en slapen wat. Onze Duitse buren komen af en toe even informeren hoe het gaat. De avond lijkt iets koeler dan gisteren. Dus hopelijk slapen we beter. Kijken hoe de conditie morgen is

{flickr photo=25896701835}

Ziek in de hangmat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s