Zen in Zipolite

Pfff, warm. Maar goed geslapen met de deur open. Na het ontbijt gaan we een strandwandeling maken. Zo vroeg is het nog aangenaam, maar ook al boven 25 graden. Er wordt al druk gewandeld. Mooi hier, veel kleine hotels en restaurantjes langs het strand. Allemaal laagbouw, veel palapa-daken. We zien tenten staan; zeker oordoppen tegen het gebulder van de zee. Nog even een verse jus d’orange en dan gaan we terug naar de camping voor een frisse duik in het zwembad. Daar kletsen we met Barry uit Canada. Leuk, Canadezen zijn altijd in voor een praatje. Terug bij de bus zitten we in de schaduw. Gerhard checkt onder de bus of alles goed vast zit, want we hoorden een rammeltje. Maar niks te zien. Veel te heet om onder een voertuig te liggen. ’s Middags nemen we nog een duik en doen we wat administratie, waarvoor we onze printen/scanner opzetten. Vroeg in de avond gaan we naar het strand voor margaritas. We eten in het hoofdstraatje, veel terrasjes en best wat mensen op de been. Even een keer pizza voor de verandering. Nu doen we een poging tot internetten. Lekker loom luieren vandaag.

{flickr photo=25512160882}{flickr photo=25004060233}

Nice place … Londen 9.100 km, bar 6 meter

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s