Rustdag in Teotihuacan

Ai, brak van de wijn, dus laat op. Na het ontbijt buiten komen John en Mandi koffie drinken. We hebben zo veel te bespreken, voor we het door hebben is het half twee. Zij gaan wat boodschappen doen. Wij relaxen wat en gaan later in de middag naar de markt, een paar blokken verderop.

Voor het eerst kopen we een halve kip, warm en gaar. Weer bij de bus maakt Lesley weer pozole, nu met de voor-gegaarde kip. We nodigen John en Mandi uit om bij ons te komen eten. Alcoholloze avond vanavond. Later in de avond komt de camping-bazin Gerhard halen. Haar dochter is tandarts en we hadden ’s middags verteld dat Gerhard last van een kies heeft met warm en koud eten en drinken. Er is nog een plekje vrij, dus tandenpoetsen en ’s avonds laat naar de tandarts. De dochter en een andere tandarts zoeken naar de oorzaak. Een metalen staafje wordt goed heet gemaakt met een gasbrander en de boosdoener is snel gevonden. Blootliggende tandhals. Er worden röntgenfoto’s gemaakt, en old school ontwikkeld. Morgenavond om 9 uur kan de tandhals geseald worden. Wat een avontuur. En dat alles met gebrekkig Engels van de tandartsen en gebrekkig Spaans van Ger. Maar prima praktijk, alleen wat oudere apparatuur. Luxe dat het gewoon op de camping kan. We zitten nog wat buiten, maar het wordt fris. Omdat wij morgen vroeg naar de piramides gaan, nemen we afscheid van John en Mandi. Super leuk om hen weer te zien. Hopelijk komen we elkaar onderweg weer eens tegen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s