Playa Tecolote

’s Morgens genieten we van de rust op de rancho. Wat een fantastisch weer, elke dag zon en dat in de winter. Eind van de ochtend rijden we weg, richting La Paz. Het is een uur rijden. In La Paz gaan we eerst naar Walmart. In de bus lunchen we met de net gekochte broodjes. Dan naar Autozone.

Hier kopen we nog een kralenzitting voor op de stoel. We hadden er 1 gekocht en die bevalt goed. De jongen bij de kassa herkent ons en vraagt “un otro?”. Grappig. Ook kopen we jerrycans voor onze nieuwe WC-oplossing. Dan zijn we iets onafhankelijker van campings met toilet. Dus gaan we meteen maar naar Playa Tecolote, een strand zonder faciliteiten waar je gratis kunt kamperen. Dit ligt dicht bij de ferry, dat is makkelijk voor morgen. We zien de ferry al voorbij komen. Bij het strand zien we de truck van Simon en Irene staan. Gezellig. We zieten de bus in de buurt en spreken af om 4 uur naar de bar te gaan voor margaritas. Weer in glazen model soepkom. Het lijkt wel limonade, dus het gaat veel te hard. Via Enrique de barman regelt Simon een toertje voor morgen. Naar Isla Esperitu Santo en de zeeleeuwen. Telefonisch afgesproken met een slechte verbinding, morgen maar kijken of het lukt. Terug bij de campers moet er wat gegeten worden, na al die drank. Irene maakt een heerlijke pasta. Daarna met een tollend hoofd naar bed. Morgen maar weer een margaritavrije dag inlassen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s