Rancho Verde

Na het ontbijt lopen we een stukje over het strand. Vergeleken met gisteren is de zee veel kalmer, de kitesurfers zijn er nog niet. Via een hotelcomplex kunnen we doorsteken naar de straat. Het lijkt wel of er geen enkele kamer bezet is. Bij een supermarktje halen we wat boodschappen en ijsje. Via het strand lopen we weer terug naar de camping. Lekker loom. Nog even koffie voor de bus, dan pakken we in en rijden we eind van de ochtend weg. De weg gaat landinwaarts richting de bergen. Vandaag rijden we niet ver, ruim 30 km. Bij Rancho Verde checken we in. Mooie groene plek, bomen, gras, kaktussen en bergen en geen toerist te bekennen. We hebben een eigen palapa-parasol met een tafel. Eerst lunchen we buiten. Dan is het tijd voor klussen. Door al die hobbelwegen zitten schroeven en bouten los. Zelfs die van de bumper. Lesley klimt op het dak; we hijsen een volle jerrycan er op. Even testen of dat handig is met rijden. De zonnepanelen zijn ook behoorlijk stoffig en rammelen. Als dat gefixt is maken we ook de bus van binnen nog schoon. Heerlijk klussen aan je huis. Daarna lezen we lekker lang in de zon. Vandaag hebben we Margarita-mix gekocht. Lekker makkelijk, alleen tequila en ijsblokjes erbij. ’s Avonds koken we in de bus. Toch maar weer een extra dekentje op het bed, want het is koeler in de bergen. Wat een lekker rustig plekje. De Baja-bergen zijn minstens zo fijn als de Baja-beaches.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s