Los Barriles

Om 7 uur wakker, de zon komt net op. Lekker rustig op het strand. We drinken een kopje thee, Mandy en John komen erbij zitten. Jeremy en Rachelle zijn al actief, zij hebben al gekayakt. Zij rijden ook een Mercedes, een sprinter. Net als John en Mandy hebben ze het interieur zelf gebouwd. Mooi, met enorm veel ruimte voor alle sport equipment (fietsen, kites, surfplanken, paragliding). Jeremy en Rachelle gaan duiken. Wij kletsen nog wat in de ochtendzon. Gerhard hoort opeens “gaat het goed?”. Joep uit Duitsland woonde bij de grens met Limburg en spreekt Nederlands. Hij rijdt een Mercedes uit 1977 en is met zijn vrouw al 11 jaar onderweg. Ze komen vanuit het zuiden, dus krijgen we tips voor de landen die nog gaan komen. Rond 11 uur pakken we in en nemen we afscheid van onze nieuwe reisvrienden. Terug de hobbelige dirtroad op, waardoor de rookmelder weer afgaat. Vergeten uit te zetten.

Onderweg zetten we de bus langs de kant om te lunchen. Vroeg in de middag zijn we bij Los Barriles. We checken in bij de camping (met toilet en douche). Eerst nemen we een duik in het zwembad, daarna opdrogen in de schommelstoelen uitkijkend over het strand. ’s Middags is hier veel wind. Voornamelijk zeer actieve senioren zijn druk aan het wind- en kitesurfen. Wij gaan nog wat lezen bij de bus. Zodra de zon onder is lopen we naar het strand. In de verte plonsen van walvissen. Bij de bar is niet zoveel te doen. Dus mixen we zelf maar een drankje met tequila en limoenfrisdrank. Nu de schuifdeur open en een beetje internetten. Lekker lui.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s