On the road to La Paz

’s Morgens ontbijten we in de bus, de zon is nog achter de bergen. Om 10 uur rijden we weg, naar La Paz. Eerst door de Sierra Giganta. Prachtig berglandschap, waar de weg snel klimt. Af en toe nog een doorkijkje naar de zee in de verte. Daarna door een hoogvlakte en een gebied met veel landbouw.

De kilometerpaaltjes tellen af tot 0 in La Paz, dus weten we steeds precies hoe ver het nog is. Onderweg tanken we en smeren we brood. Best veel te zien onderweg, hoewel het laatste stuk een beetje saai is. Als we afdalen zien we in de verte La Paz liggen. De grootste plaats van Baja California. Met een Walmart en een Home Depot. En stoplichten. In de buurt van de haven checken we in bij de camping. De oudere eigenaresse staat ons te woord in keurig Engels. Wij zoeken een plekje en zij eet nog even haar soep op. Prima camping; keurige grote plekken, bestrating en palmbomen. Als Gerhard betaald heeft komt de eigenaresse terug. Verwarring over het ontvangen bedrag voor 2 dagen. Ze lijkt een beetje in de war en vergeetachtig. Duizendmaal sorry. We zitten lekker buiten te relaxen en te lezen. Lange rit door een leeg stuk Baja. Maar hier is weer zat te doen. We koken en zitten nog lang met de schuifdeur open. Nu leuke radiozender op en weer lekker lezen.

{flickr photo=23702795713}

Even shoppen uit eigen voorraad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s