Lazy Loreto

Oei, brak van de margarita’s. We ontbijten stevig met een gebakken ei. Langzaam vertrekken de andere campinggasten. En daarmee wordt het internet steeds beter. Dus skypen we er flink op los. De hele ochtend hangen we in en om de bus. Het is zonnig en lekker warm. Rond 1 uur lopen we nog een rondje door het stadje.  We vinden een leuk en goed bezet terrasje in de schaduw en eten heerlijke Mexicaanse gerechten. Inmiddels is de wind weer opgestoken. Van campingeigenaresse Yolanda hadden we al begrepen dat het hier waait als het in het noorden van Baja kouder wordt. We lopen even de 17e eeuwse kerk binnen; weinig pracht en praal maar wel lekker kitscherige kerstversiering met knipperlichten. De boekhandel is nog steeds dicht en bij de supermarkt hebben ze wel een wegenkaart, maar niet de wegatlas die we zoeken. Komt nog wel. Hier in Baja is een detailkaart niet echt nodig, met maar 1 hoofdweg. Terug op de camping zoekt Lesley een plekje uit de wind in de zon met een boek. Gerhard praat ondertussen met de Amerikaanse Steve en zijn vriendin. Zij hebben een coole landrover-camper. Nu zijn ze alleen in Baja, maar ze zijn er al eens mee naar Zuid-Amerika gereden. Veel te bespreken met een biertje erbij. Zodra de zon onder is, is het te fris om buiten te zitten. Dus zitten we binnen te researchen voor de komende dagen. Lekker rustig dagje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s