El Requeson

Lekker bij sunrise buiten ontbijten. Wat is het hier mooi. Lesley gaat nog even internetten. Begint de baas er weer over dat je niks mag downloaden. Dus geeft Lesley gratis advies; maak een guest-network dan heb je niet zo’n stress dat het internet eruit knalt. Hij snapt er niks van.

Om half 11 gaan we weg om 2 km verderop het volgende strand op te rijden; El Requeson. Maar een paar andere campers op een smal strandje met aan 2 kanten water. Wat een paradijsje. Als we de bus net hebben staan komt er al een Mexicaans echtpaar etenswaren verkopen. We nemen 2 empañadas. Lekker. Het wordt eb. Hierdoor kunt je naar een ander eilandje lopen op het drooggevallen zand. Het is de enige activiteit van de dag. Verder lezen we veel. Nou ja, we hebben een boek vast. Op de één of andere manier lezen we effectief niet zo veel. Staren over het helderblauwe water, kijken naar de vogels die vissen, schelpen zoeken, de dag is zo voorbij. En kletsen; 2 mannen op een motorfiets, een Canadees en een Amerikaan, pauzeren hier en hebben interesse in de bus. Ze hebben allebei een huis in Loreto. We worden zelfs uitgenodigd morgen mee te gaan met een boottochtje. Maar we hebben hier geen internet, dus dat is lastig afspreken. Ook buurman Ted uit Canada komt nog even kletsen. Laat in de middag steekt er een behoorlijke wind op, maar later op de avond gaat ie weer liggen. Dus stoken we nog een vuurtje in de firepit. ’s Avonds vroeg naar bed, moe van het niks doen. Lekker lui.

{flickr photo=24176659641}

De sanitaire voorzieningen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s