Preparations

Best koud vanmorgen. Snel douchen en een beetje opwarmen in de zon. Daarna is ons kantoor geopend. We zetten de printer op om documenten voor de grensovergang te scannen en printen. Verder plakken we handige telefoonnummers in het dashboard-kastje en maken we een toonbare kopie van onze paspoorten om eventueel bij een camping af te geven als dat moet.

Lekker klussen. Eind van de ochtend rijden we weg bij de camping richting centrum. Bij Autozone willen we nog een hoes voor om het stuur kopen; als het nat weer is geeft het stuur af. Luxe-probleem zullen we maar zeggen. Autozone heeft bijzondere stuurhoezen met glitters en tijgerprint, maar niks past op een truck-stuur. Niet zo erg, komt wel in Mexico. En hopelijk hebben we vaak droog weer. Verderop in hartje centrum San Diego lunchen we in de bus. Daarna naar een wisselkantoor voor Mexicaanse Pesos. En we internetten nog een uurtje bij Starbucks om wat zaken te regelen. Waarschijnlijk voorlopig laatste de Starbucks. Dan rijden we de stad uit. Al snel zijn we op het platteland. We hebben Potrero County Park uitgezocht om te overnachten. Dat is maar zo’n 5 mijl van de grens, dan kunnen we er morgen vroeg zijn. Wel slapen we daardoor in de bergen, op 700 meter. In de zon is het al fris en voor vannacht is -2 graden voorspeld. Lekkere frisse afsluiting van de USA. We eten de laatste verse groenten op voor de grensovergang. Al snel is het echt koud in de bus. Dus liggen we al om 9 uur in bed met een kruik en de mutsen op. Alle voorbereidingen zijn gedaan: Vamos a Mexico!

{flickr photo=23991780376}{flickr photo=24017872675}

Theepot en koud in de bus

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s