Kerst in SoCal

Wat een storm weer vannacht. Maar we hebben toch wel aardig geslapen. Na het ontbijt komt Mike nog even koffie drinken. Daarna pakken we in. Verderop parkeren we voor internetontvangst om met familie te skypen. Aan de andere kant van de camping, waar we de gratis douches en nauwelijks mensen ontdekt hebben, is het tijd om kappertje te spelen.

Gerhard brengt vakkundig highlights aan in Lesley d’r haar. En ja hoor, gelukt. Eind van de ochtend rijden we de camping af richting snelweg. Wat was dit een ideale uitvalsbasis om de vervanging van de knipperlichten te regelen.

Onderweg parkeren we om te lunchen in de bus. Het is stralend weer, maar koud. In zo’n 3 uur zijn we weer in Carlsbad. Ook hier zijn we bekend. Er is gelukkig nog plek op de camping. Achter ons staat een stel dat er Nederlands uitziet. Ze blijken 20 jaar in Canada te wonen en spreken met hun schoolgaande kinderen en met elkaar Engels. Grappig dat je elkaar vaak toch kunt herkennen als Nederlanders. ’s Middags maken we een checklist van alles wat we nog moeten doen voordat we de grens over gaan. Verder lezen we en leren we Spaans, terwijl de kerstzender op de radio aanstaat. Rustig kerstdagje in Southern California.

{flickr photo=23868944342}{flickr photo=23348981574}

Kerst in SoCal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s