More shopping

Vannacht met het dakraam open geslapen, want het is warm. ’s Morgens checken we weer de status van ons pakketje via Fedex. Het zou in Memphis moeten zijn en wordt vanmiddag voor 12 uur verwacht. We doen rustig aan, pas om half 11 gaan we weg bij de camping. Eerst gaan we naar de Amerikaanse ANWB voor de Mexico verzekering. Een groot kantoor, waar we een formulier krijgen om in te vullen tijdens het wachten. Het is druk en het personeel van de loketten waar we op zitten te kijken is chagrijnig. Dan komt een vriendelijke dame ons roepen. We hebben de oude verzekering van Birger en Christiane mee, dus invullen is eenvoudig. We worden keurig geholpen en krijgen nog een gratis kaart van Mexico mee. Top geregeld. Bij Starbucks even koffie en de Fedex status checken. Het lijkt nu of ons pakketje door de douane is. De melding voor 12.00 uur ophalen is echter verdwenen nu het na 12 uur is. We lunchen in de bus en rijden daarna naar een winkelcentrum. Lastig parkeren, want het is natuurlijk gekkenhuis zo vlak voor kerst. Ook hier kunnen kinderen weer op de foto met de kerstman. In een grote boekhandel checken we of de boeken die we eerder niet konden krijgen te koop zijn. Ze staan niet in het schap en bestellen duurt een week. Dat is een beetje lang, dus laten we het zitten. Buiten vragen we ons af wat te doen; terug naar de camping of naar Fedex? Het is mooi weer en daar willen we nog van genieten. Dus rijden we terug naar de camping. Daar plakken we alvast de resterende NL-stickers (2 vlaggen, een tulp en een molen) op de bus, zodat de Mexicanen ons straks niet verwarren met Amerikanen. Nu zien we aan de status dat het pakketje nu bij LA in de buurt is. Het komt dichterbij, maar het is er nog niet. Hopelijk morgen. Nog maar een wijntje tijdens het wachten.

{flickr photo=23643953810}{flickr photo=23857114321}

Op de foto met de kerstman en NL stickers op de bus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s