Back to the ocean

’s Morgens genieten we nog even van het meertje waaraan we een week gestaan hebben. Vandaag gaan we weer op pad. Eerst met de hulptroepen skypen om de Fedex papieren door te nemen. Bij het internetpunt is het best druk. We kletsen met een leuk ouder echtpaar uit Canada. Zij zijn ook wel eens in Mexico geweest en geven tips.

Terug bij de bus nemen we afscheid van onze buurman Ross, eveneens Canadees. Hij gaat morgen in Mexico naar de tandarts. Staan we zo ook weer een tijd te praten, gezellige vent. Dan rijden we om het meertje heen naar de gratis douches (en belangrijker: zonder tijdslimiet). En net uit de douche komt er weer iemand kletsen. Al met al is het eind van de ochtend, dus lunchen we eerst aan de picknicktafel en rijden we daarna richting de bergen.

Via highway 74 rijden we de vallei uit. Een slingerweg gaat door de San Jacinto and Santa Rosa Mountains naar twee uitkijkpunten. Uiteraard stappen we uit, maar op deze hoogte is het behoorlijk fris. Snel de bus weer een. Op zondag gaan veel mensen een eindje rijden. Omdat we langzaam rijden de berg op, laten we bij elke turnout de verzamelde rij achter ons passeren. Steeds weer even arm uitsteken, zodat ze weten dat we aan de kant gaan. Het is toch nog 3 uur rijden naar de oceaan. Bij Carlsbad State Beach Park checken we in op de camping. Hier waren we 2 weken geleden ook al. Lekker om de zon in de zee te zien zakken. We zijn lui, dus eten we wat makkelijks en gaan op bed liggen lezen met de kerstzender aan op de radio. Van lezen komt niet veel; om 10 uur worden we wakker, hele avond liggen slapen. Zeker moe van de koerierstoestanden van afgelopen dagen. Of de zeelucht gecombineerd met kerstmuziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s