Europees avondje – deel 2

Oef, brak. Niet zo gek natuurlijk na al die wijn. Totally worth it. Birger en Chris gaan terug naar de garage, vanwege een gek geluid. We spreken af vanavond samen te koken. Wij doen weer een check op de status van het onderdeel. Yes, pa heeft het al in handen. Dus gaan wij aan de slag met de verzending naar hier. Nu met een koerier, zodat we hopelijk niet weer 3 weken hoeven te wachten. Wel is het een nadeel dat het bijna kerst is. Bij Fedex proberen we de verzending in orde te maken via de website. Bij de laatste vraag komen we er achter dat er mogelijk invoerrechten betaald moeten worden en dat kan niet met een creditkaart. Je zou een account kunnen maken, maar dat werkt niet. Dus proberen we alle manieren die we maar kunnen bedenken. Zijn er zomaar 2 uur voorbij en nog steeds zonder resultaat. Frustrerend. Dus besluiten we naar de Fedex Store te rijden. Dan kunnen we eventuele invoerrechten (niet eens zeker) bij afhalen betalen, denken we. Nee, dat kan niet volgens de manager. Ze geeft ons een kaartje van de Fedex klantenservice. Bij een wasserette gooien we er een wasje in. Ondertussen bellen in de bus. Bij de Fedex klantenservice zijn ze heel vriendelijk, maar verder kunnen ze ons niet echt helpen. Je moet echt een account aanmaken en dat werkt juist niet. Of je moet iemand bereid vinden het pakket aan te nemen en eventuele invoerrechten voor te schieten. Pff, wat een gedoe. Dat moet toch gewoon te regelen zijn!

Nog steeds zonder resultaat gaan we terug naar de camping. Morgen vroeg maar via Skype proberen of het vanuit Nederland wel lukt. Gelukkig zitten onze reisvrienden al klaar met de koffie en wat lekkers. Ook zij hebben gedoe gehad met het versturen van onderdelen. Met een kampvuurtje erbij kunnen we nog een paar uur buiten zitten. Dan gaan Chris en Gerhard pasta koken. In hun mooie camper eten we met een wijntje en een biertje erbij (we doen het wel rustiger aan). En Birger en Lesley zijn het afwasteam. Zo weer een hele gezellige avond zitten praten. Erg leuk, we hebben een super goede klik. Weer laat naar bed. Morgen met goede moed weer aan de slag met verzending (kan uiteindelijk toch niet eerder dan maandag worden opgehaald).

{flickr photo=23230410394}

Reclame-garnaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s