We meet again

Het is weer prachtig zonnig, jassen aan en buiten ontbijten. We kijken natuurlijk meteen op internet of er nieuws is onder het nieuwe onderdeel. Volgens de Mercedes garage in Nederland is er maar 1 onderdeel nodig en de tweede niet. Dus skypen we met pa om te horen hoe dat zit. En we doen zelf onderzoek op internet of we begrijpen waarom het tweede onderdeel niet nodig is.

Lastig, want we hebben er eigenlijk geen verstand van. Maar het betreffende onderdeel is in bestelling, dat is mooi. Verder installeert Gerhard ’s morgens de printer en Lesley zet de bergschoenen in de wax (hard nodig, want we hebben haast niks anders aan). We lunchen op de camping en rijden naar de Walmart. Even boodschappen doen en lekkere dingen halen. Vandaag komen Birger en Christiane uit Duitsland aan op onze camping. Begin september hadden we in Ottawa een hele gezellige avond met veel wijn (volgende dag brak). Daarvoor hadden we ze al in Newfoundland gezien. We hebben contact gehouden en zij moeten vandaag in een plaats verderop bij een garage zijn. Eind van de middag zitten we buiten te genieten van de laatste zon. En dan zien we hun camper het terrein oprijden. Wat leuk! Net als vorige keer staat de wijn met hapjes zo op de picknicktafel. Gezellig, we hebben elkaar veel te vertellen over de avonturen van afgelopen maanden. Het wordt al snel frisser, dus verhuizen we naar hun camper. Zij hebben een “tweekamerappartement” wij een “studio”. Super gezellige avond, pas laat gaan we naar bed. Met misschien iets teveel wijn achter de kiezen.

 

{flickr photo=23775957501}{flickr photo=23832344266}

Printer installeren – past precies onder de stoel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s