Onderdelen bestelbaar

We kunnen niet zo goed slapen van dat gedoe met de onderdelen. Om 2 uur ’s nachts gaat de wekker en skypen we met pa (van Gerhard) om de email door te nemen die we gestuurd hebben. Eerst wilden we meer onderdelen bestellen. Maar omdat de remschijven 10 kilo per stuk wegen, zien we ervan af.

Maar hopen dat we die in Mexico kunnen krijgen. Gelukkig is dat niet urgent. We concentreren ons op het onderdeel voor de knipperlichten. Pa gaat naar de dealer, wij gaan slapen. Als we wakker worden om 8 uur is er al een email. Het onderdeel is bestelbaar en snel leverbaar. En er wordt geadviseerd ook een relais te kopen, want daar kan het ook aan liggen. Onze Duitse buren Leonhard en Rita gaan richting Mexico, dus kletsen we nog wat. Leo had in ons blog gelezen dat we hebben geschreven, dat ze ons uitgenodigd hadden. Even schrikken voor hem: het Duitse nötigen betekent verplichten. Leek het alsof we gedwongen waren om wijn te komen drinken. Lachen! Nog even een selfie met hun super coole car en dan rijden ze weg.

Om 10 uur skypen we weer met pa en besluiten we wat we zullen kopen. Perfect! We internetten en skypen we er flink op los. Dat kan bij een soort openluchtkantoortje op de camping. In de schaduw is het wel fris, dus even opwarmen in de zon bij de bus. We monteren de reservebanden (voorheen de voorbanden) weer op en onder de bus en verbazen onszelf hoe snel we zo’n zware band ruim 3 meter kunnen ophijsen. Dan een late lunch bij de bus. Eind van de middag, zodra de zon onder is, gaan we naar Highway 111. Langs deze weg liggen de plaatsjes aaneengeschakeld, met overal winkels en restaurants. De Walmart blijkt gesloten vanwege een stroomstoring. Dan maar even naar Best Buy (soort Mediamarkt) voor een printertje. Hier hebben we al eerder over gedacht, want in Midden-Amerika schijn je veel kopieën nodig te hebben van papieren. Leo en Rita hebben er ook één. Meteen geslaagd; mooi klein voor onder een stoel. Nog een paar boodschappen en dan weer terug naar de camping. Weer een lekkere klusdag. Nog even spannend wanneer de onderdelen er echt zijn, maar we zijn al blij dat ze bestelbaar zijn. Yeah!

{flickr photo=23720337101}{flickr photo=23694348482}

Met Leonhard en Rita en hun super coole expeditievoertuig 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s