Package received

Ai, slecht geslapen vannacht. Het ging enorm tekeer, wat een storm. De achterkant van de bus werd gezandstraald, zo lijkt het. In bed waait het bij het voeteneind. We zien opeens veel licht door het dakraam. De meteoriet-regen denken we. Snel kijken. Maar het blijkt de Canadese buurman te zijn, die met een hoodlamp op op zijn dak zit om de luifel vast te binden.

Al met al vallen we wel in slaap. ’s Morgens blijkt ons krukje weg te zijn gewaaid. Nergens te vinden. We pakken na het ontbijt in om vroeg bij het postkantoor te zijn. Om half 10 blijkt het daar al enorm druk te zijn. Voor de feestdagen sturen de overwinteraars blijkbaar allemaal een pakketje naar familie. Gerhard ziet een kortere rij; het afhaalluik. Het meisje zoekt naar ons pakketje, dus we leggen uit dat we zaterdag met Zy gebeld hebben hierover. En Zy is er ook en weet waar het staat. We geven een hand om haar te bedanken. Snel naar de bus om het pakketje uit te pakken. Alles zit erin, hebbes! Om het te vieren maar even naar Starbucks. We zitten in de fauteuils en een jongen wil met ons kletsen. Net een huiskamer, gezellig. Dan even internetten. We lunchen in de bus op het parkeerterrein. 

Het pakket is binnen
Na bijna 3 weken: pakketje binnen

We gaan meteen proberen of we bij een garage terecht kunnen. Naast het inbouwen van de switch laten we meteen de remschijven voor vervangen. Ook laten we de voorwielen wisselen. Die waren nieuw, maar zijn behoorlijk gesleten. De reservewielen hebben meer profiel. En we laten de bus meteen een onderhoudsbeurt geven. Bij het eerste adres lukt het meteen; morgen om 7 uur (!) kunnen we terugkomen. Perfect. Dus gaan we terug naar de camping. In de zon zoeken we de onderdelen op. Meteen maken we de bus schoon, want in de woestijn verzamelen we behoorlijk wat stof binnen. De reservewielen halen we er ook alvast af; 1 van het dak en 1 van onder de bus. Zo zijn er de hele middag lekker aan het klussen. Zodra de zon onder is, is het koud door de gure wind. Dus doen we administratieve klussen (belasting), leren we Spaans en lezen we. Vroeg naar bed, de wekker gaat om kwart voor 6.

Lake Cahuila - reservewiel onder bus vandaan halen
Reservewielen van dak en onder de bus halen
Lake Cahuila - Lesley op het dak van de bus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s