Back to La Quinta

’s Morgens doen we snel de deur open om op te warmen. We hebben geen haast, want we rijden vandaag alleen maar naar La Quinta. Lekker internetten en skypen met jarige Lena. Om half 12 rijden we weg. Onderweg lunchen we bij een rest area. Al snel rijden we op vertrouwd terrein; in de verte zien we de windmolens van Palm Springs. We gaan weer naar dezelfde camping als 2 weken geleden, aan een meertje. Er staat nog een Europese camper, een stoer expeditie-voertuig uit Duitsland. De eigenaar komt al snel kletsen, even schakelen naar het Duits. Leo en Rita zijn nu 7 maanden onderweg, direct vertrokken nadat ze gepensioneerd zijn. En zij gaan ook naar Zuid-Amerika. Dus wisselen we tips uit. Tussen onze campers staat een Canadees, die ook nog even komt praten. Gezellig allemaal.

Leo en Rita nodigen ons uit om ’s avonds wat te komen drinken. Dus zitten we in hun heerlijk warme en luxe voertuig. Leuk om zoveel gemeen te hebben wat betreft reiservaringen en plannen. Het gaat stormen als we binnen zitten, hun camper gaat heen en weer. Leo klimt nog even op het dak om de nieuwe zonnepanelen vast te binden, want die moeten nog gemonteerd worden. Rond 9 uur gaan we naar onze bus. Flink wat wijn gedronken, dus we eten nog een extra boterham. Vanavond is een meteoriet-regen voorspeld, maar het weer is te slecht om buiten te kijken. We laten het gordijn van het dakraam open en zien af en toe een vallende ster. Als we in bed liggen steekt de storm weer op. Het lijkt wel of we op een boot zitten. En dat met een wiebelige maag van de wijn. Als dat maar goed gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s