Indian Cove

Het is licht bewolkt, dus we ontbijten in de bus. Rond 10 uur rijden we weg, na aan diverse geinteresseerden iets te hebben verteld over de bus. First stop is Starbucks voor koffie en internet. Helaas nog steeds geen update over de verzending van de bus-onderdelen. In San Marcos gaan we naar Campgingworld, om ons te oriënteren op een waterfilter voor Midden- en Zuid-Amerika. Het ziet er anders uit dan we dachten, alleen systemen voor buiten de bus, die je aankoppelt zodra je de watertank vult. Eerst maar wat foto’s maken, dan kunnen we op internet kijken hoe het werkt en wat het beste is. We lunchen op een parkeerplaats bij tankstation, vlak voordat we de snelweg opdraaien.

Vandaag rijden we een stuk naar het noorden. Terug naar de woestijn en weg uit stedelijk gebied. Best nog een aardig eind rijden. We gaan weer naar Joshua Tree National Park. Nu naar de noordkant, waar we nog niet geweest zijn. Bij de Indian Cove campground checken we in. Weer een prachtig plekje tussen de rotsen. En er staat vrijwel niemand. We schooieren weer wat houtblokken bij elkaar en hebben het kampvuur snel branden. Naast de vuur-pit staat een grote rots, in de vorm van een enorme bank. Dus leggen we een matje neer en zitten we met een wijntje te genieten van de stilte. Het vuur brandt zo goed, dat het zonde is om binnen te koken. We zetten de primus op. In het werklicht van de bus koken we. Inmiddels is het goed donker, veel sterren. Geweldig.

{flickr photo=23209368789}

Koken op de primus bij het werklicht van de bus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s