Koperen jubileum aan zee

Heerlijk weer, meteen naar buiten om te ontbijten. De hele ochtend zitten we buiten te lezen. En mensen te kijken. Er wordt flink gesurft en blijkbaar hoor je dan op blote voeten in je wetsuit te rennen met je plank onder je arm. Ook wordt er behoorlijk hardgelopen; hoge felgekleurde kousen of beenwarmers zijn helemaal in.

Soms zonder shirt. We willen nog een dag blijven, maar dat kon gisteren niet direct geregeld worden. Dus lopen we naar de checkin over deze langgerekte camping. We kunnen blijven, maar moeten wel naar een andere plek verhuizen. Dus pakken we de bus in en rijden we eerst naar het plaatsje. We lopen een rondje om de terrasjes te checken en kiezen een vistentje. Lekker vistaco’s voor ons 12,5 jarig jubileum; getrouwd in Las Vegas, nu jubileum aan de Pacific. Geen sjieke lunch; alles wordt geserveerd met disposables, keukenrol op tafel. Maar lekker! We halen ook nog een ijsje bij Subzero; je kiest een paar smaken die ter plekke gemengd en bevroren worden met vloeibaar stikstof. Leuk! Zo van onder de indruk, vergeten een foto te maken. Terug bij de camping doen we hetzelfde als vanmorgen; lezen en kijken. Wijntje erbij, gezellig. In de bus eten we nog een noedelsoepje en verder doen we niks. Lekker lui jubileum. 

 

{flickr photo=23258497040} 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s