Casa Grande

Als we wakker worden checken we meteen de status van de bestelling van het onderdeel om de richtingaanwijzers te maken. Er is nog geen bevestiging binnen. We ontbijten en skypen. Dan gaat opeens de mobiel; het bedrijf waarbij we de onderdelen besteld hebben wil onze gegevens verifiëren.

Vanuit een callcenter in India. Blijkbaar is een Nederlandse besteller met een Nederlandse creditcard en een bezorgadres is Amerika vreemd. Maar we zijn blij dat ze bellen, dan weten we dat er aan gewerkt wordt. Iets later komt er een mailtje binnen; ze willen meer bewijs dat we zijn wie we zijn. Wat een gedoe, iets bestellen vanaf de andere kant van de wereld valt nog niet mee. Via chat en email geven we de benodigde informatie. En dan gaan we op pad, inmiddels eind van de ochtend. Eerst bekijken we Casa Grande, een ruine van een groot gebouw uit de 14e eeuw. Weer met museum en film natuurlijk. Leuk klein kijkje. We lunchen aan een picknicktafel. Het is frisser dan de afgelopen dagen, maar met 20 graden en iets bewolkt nog steeds lekker.

Voordat we de bewoonde wereld verlaten doen we eerst nog even boodschappen. Morgen is het Thanksgiving, dan is alles dicht. We checken nog even de email en zien dan een bevestiging dat de order is vrijgeven. Gelukkig. Nog wel spannend of het hier ook aankomt en wanneer. Het houdt ons wel bezig; voor zorgeloos reizen is het belangrijk dat de bus in orde is en dat je spullen kunt bestellen. Met een volle tank rijden we naar het westen. Al met al later dan we van plan waren. De bestemming die we in gedachten hadden is 200 mijl verder. Een beetje te ver met zo’n 50 mijl per uur. Dus stoppen we halverwege bij Painted Rocks Petroglyph Site, waar ook een primitieve camping is. Er staan maar een paar campers, ver van elkaar vandaan. Met een envelop checken we in. We bekijken alvast de rotsen met tekeningen van oude volken. Het waait behoorlijk, dus zitten we binnen met de schuifdeur open. Nu flink Spaans leren, want daar is gisteren niet van gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s