@ Lost Dutchman

We blijven nog een dagje in Lost Dutchman State Park. Rond half 9 komt de zon boven de berg uit. Al snel is het lekker warm, slippers en korte broek aan. ’s Morgens klussen we aan de bus; zonnepanelen schoonmaken, hier en daar een schroef of een haakje monteren, olie bijvullen. Lekker een beetje rommelen. Ondertussen wordt er buiten flink getjilpt, want er zijn hier ontzettend veel vogels. Er is zelfs nog even een nieuwsgierige vogel in de bus, maar die laat zich makkelijk naar buiten jagen. We hangen aan de luifel een fluoriserend veiligheidshesje op. In Canada hebben we van iemand gehoord dat kolibrietjes daar op af komen. En inderdaad, regelmatig fladdert er één vliegensvlug voorbij. En Lesley Snappy Finger legt het vast. Voor de lunch maken we een salade. Daarna lekker lezen en naar de natuur om ons heen kijken. De hele dag rond de campsite hangen, heerlijk. We zijn gewoon moe van het relaxen. Morgen maar weer actie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s