To Tucson

Het is bewolkt, zoals voorspeld. Dus doen we rustig aan, flink internetten en skypen. Pas om 11 uur rijden we weg richting Tucson. Onderweg regent het af en toe. We lunchen langs de snelweg in de bus bij een rest area en rijden dan weer door. In Tucson is het droog en best warm. We halen een stapel folders bij het visitor center en lopen een rondje door het centrum. Het is zondag en er is eigenlijk niks te doen. In het oude centrum pakken we nog even een flinke bui mee. Snel de regenjassen aan. Het is kort en hevig, zoals een tropische bui. Weer terug bij de bus besluiten we naar de camping te rijden. Inchecken valt nog niet mee, want de receptie is gesloten op zondag. De baas zit in de tuin en zegt dat we wel kunnen aankloppen. De bazin is minder blij op haar “enige vrije dag en ik werk al 80 uur per week”, maar we mogen toch blijven. Tja, dat heb je met een camping, dan willen gasten inchecken. We kletsen even met de buurman, een verpleger uit Texas die hier werkt. Door de harde regen blijken we een magneetletter te zijn verloren; zijn we opeens The Netherlads. Hier is het droog, we zitten de hele middag heerlijk buiten in de zon. Wat een gek weer. Ondertussen lezen we over de bezienswaardigheden en repareren we de tekst op de bus. Meteen maar alvast Holanda toegevoegd. Nu lekker relaxen in de bus, dakraam open. Lekker rustig dagje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s