ABQ

Weer topweer, al om 7 uur. We zijn vroeg wakker, want vannacht is de wintertijd hier ingegaan. Schuifdeur open en lekker een beetje bij de bus rommelen. Gerhard ligt onder de bus de nodige schroeven aan te draaien. Na al die kilometers trilt er wel eens wat los. En met de schuifdeur open is het meteen weer open huis.

Diverse andere kampeerders komen in de bus kijken. Gezellig. Om 11 uur gaan we weg. Na boodschappen en tanken rijden we naar Pecos National Historical Park. Ook hier zijn we 12 jaar geleden geweest, maar het is een prima kijkje om met mooi weer nog een keer te doen. Eerst picknicken in de zon. Ook hier weer een film, waarna we een rondje langs de ruines van een pueblo volk lopen. De Spanjaarden hier geweest; de resten van de kerk zijn nog te zien. In de kiva (rond gebouw voor rituelen) maken we dezelfde foto van Gerhard als 12 jaar geleden. Lachen.

Het is vanaf Pecos 1,5 uur rijden naar Albuquerque. We dalen langzaam af van 7.000 naar 5.000 voet. Onderweg is er weer veel te zien; prachtige bergen en veel casino’s. In ABQ checken we in op een enorme camping. Vage tent. Dit adres adres hebben we van Passport America. De eigenaar zegt er niet meer aan te doen, maar honoreert de korting toch. We zitten nog heerlijk buiten in de zon, op een betonnen plaatsje met uitzicht op een rij andere campers. Maar we zitten buiten! Het is een graad of 18. Nadeel van wintertijd is wel dat de zon erg vroeg onder gaat. We koken in de bus en zoeken wat adressen op voor morgen. Want dan gaan we op zoek naar filmlocaties van de serie Breaking Bad; Walter White here we come!

{flickr photo=22508615670}{flickr photo=22073823704}

2003 versus 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s