Lovely visit in Loveland

Zo, dat was een koude nacht. Twee joggingbroeken aan, t-shirts met lange + korte mouwen, fleecevest, sokken, muts op en handschoenen aan. En nog was het koud. Vannacht stond het ijs buiten op de deuren. Vanmorgen was het 2 graden in de bus. Onze bus is natuurlijk niet super goed geisoleerd, dus neemt ie de buitentemperatuur aan. Tijd om toch richting het zuiden te gaan. Maar eerst doen we rustig aan, beetje opwarmen in de zon. Nog even skypen en dan gaan we rijden. In de verte zien we de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains al. Het is stralend weer, gewoon warm achter het glas. Na een uurtje rijden stoppen we bij het visitor center om een stapel kaarten en folders te halen van Colorado. En we bespreken het weer en de sneeuwval. Wellicht moeten we ons plan wat bijstellen, want onze bus is niet ideaal voor kou en sneeuw. Buiten aan de picknicktafel kunnen we lunchen; overdag is het lekker warm. 

Daarna rijden we naar Loveland. Eerst orienteren we ons op een nieuwe camera bij Best Buy, want de huidige camera heeft vlekken op de sensor. We hebben dat al eerder met camera’s gehad; unlucky with camera’s. Maar we gebruiken ‘m ook veel. Om half 3 hebben we afgesproken bij Chantal en Antoine en hun kinderen; op visite. We hebben hen in Maine ontmoet en raakten aan de praat. Zij hebben ook veel gereisd, dus we hebben veel gemeen. Leuk om op de Amerikaanse veranda aan Nederlandse appeltaart te zitten. Lekker kletsen en ondertussen knutselen met de kids. We blijven eten en worden heerlijk verwend. Erg leuk om bij mensen thuis te zijn in een ander land. We mogen op de oprit blijven slapen, maar we besluiten naar de camping te rijden. Chantal is hoogzwanger; voor hetzelfde geld komt de baby vannacht. Dan wil je niet van die Nederlanders op je oprit hebben staan. Wel gaan we morgen bij ze ontbijten; onder voorbehoud natuurlijk dat de baby niet komt. Gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s