The Pinery

Prima slapen bij Walmart op de parkeerplaats. En ze blijken ook nog eens super snel internet te hebben. Om 7 uur gaat de winkel open, dus kunnen we naar het toilet. Het is koud en grijs weer, dus hangen we de ochtend lekker in de bus om te internetten. Daarna gaan we recreatief naar Canadian Tire.

Even de laatste Canadese cash stuk slaan. We komen er toch altijd weer met handige spullen uit. En we gaan de bus wassen in een wasbox. Voor het eerst dit half jaar, dus het is flink boenen. Buiten poetsen we nog even na en de eigenaar komt kletsen. Hij is zelf ook veel in Midden- en Zuid-Amerika geweest en heeft goede ervaringen. Campings schijnen er heel veilig te zijn. Dat is ook wel eens leuk om te horen, want meestal horen we alleen maar: kijk uit.

’s Middags rijden we een stuk naar het westen, via provinciale wegen. Veel landbouw hier en het landschap is zo plat als Nederland. In Grand Bend gaan we nog even opwarmen bij Tim Hortons. Iets verderop checken we in bij The Pinery Provincial Park. Ze verwachten hier grote drukte, want het is lang weekend voor Thanksgiving in Canada (Thanksgiving in de USA is in november). Een plaatsje voor een nacht hebben ze wel. Even kijken bij het strand van Lake Huron; hoge golven door de harde wind. We lezen lekker in de bus en eten de koelkast leeg; groente en fruit mag niet mee over de grens. Dus dat wordt morgen ontbijten met 2 appels per persoon. Morgen richting de grens. O, Canada!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s